Andere thee

Veel mensen drinken dagelijks thee. Vaak zonder erbij na te denken, soms zelfs zonder er echt van te genieten. Wij geloven dat het anders kan. Daarom hebben Liz & Jack deze eigentijdse theeselectie samengesteld. 
 

 

 

 

Andere beleving

We bieden voor verschillende momenten diverse soorten thee aan. Steeds met een passende naam en illustratie, zodat je al ziet wat je gaat proeven. Dat maakt het kiezen leuk en makkelijk.
 

 

 

 

Andere kwaliteit

Alle thee van Liz & Jack is van hoge kwaliteit en dat proef je. We hebben bewust alleen losse thee in ons assortiment. De kwaliteit hiervan is veel hoger dan thee in een theezakje. Lees hier meer over waarom we voor losse thee kiezen.
 

 

 

 

Andere blik op mens en milieu

Wij werken alleen samen met partners die oog hebben voor mens en milieu op de theeplantages. Hiervoor maken we gebruik van verschillende codes en afspraken.
 
Onze thee is gemaakt zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur. Onze biologische thee draagt op deze manier direct bij aan duurzame landbouw. Lees hier meer over waarom we kiezen voor biologische thee.
 
Onze verpakkingen bevatten nog maar een heel dun laagje plastic. We blijven zoeken naar verpakkingen die volledig biologisch afbreekbaar zijn én waarin de kwaliteit van de thee net zo goed behouden blijft.