Wie zijn Liz en Jack?

Liz & Jack houden van mooie smaken. Ze koken graag samen, proberen nieuwe recepten uit en zoeken naar mooie pure, biologische ingrediënten. Ook houden ze van lekkere dranken, wijn en bier, koffie, maar natuurlijk ook thee. Het viel hen op dat wie veel aandacht besteedt aan koffie, met dure apparaten, versgemalen bonen etc, nog wel vaak theezakjes met slechte kwaliteit thee koopt. Horecazaken besteden ook veel aandacht aan koffie, maar serveren nog te vaak een theezakje naast een kopje heet water. Luxe theezakjes zijn meestal mooi vormgegeven, maar bieden een lage kwaliteit thee. Losse thee concepten bieden een hoge kwaliteit thee, maar worden meestal minder mooi gepresenteerd. Hier zagen Liz en Jack een missie voor zichzelf.  Een eigen theemerk starten met hoge kwaliteitsthee, aansprekende vormgeving en praktische oplossingen zodat je het overal kunt serveren.

Liz en Jack zijn in 2018 gestart met de verkoop van hun biologische thee. Het is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Den Haag. Ze leveren aan horeca, vergaderzalen en particulieren in Nederland en België. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Liz: de ondernemende idealist

Zij wil dingen mooier en beter maken. Zo wil ze graag dat theedrinken altijd en overal een mooie beleving is. Daarom heeft zij samen met Jack een theemerk op de markt gebracht. Losse thee van hoge kwaliteit, waarbij je op het etiket al ziet wat je gaat proeven. Liz gaat graag het avontuur aan en ziet daarbij geen beren op de weg. Zo is zij ook eens in haar eentje van Caïro naar Amsterdam gefietst. Velen zeiden haar dat dit een onmogelijke tocht was. Maar Liz zei: “Ik heb alleen een fiets en een paar visums nodig, dat is toch niet zo ingewikkeld?” Nu reist zij door de wereld van de thee en weer op haar eigen manier. Liz is theesommelier en daarmee verantwoordelijk voor het bijzondere thee assortiment.

Jack: de creatieve dromer

Hij houdt van alles wat mooi is. Van literatuur, meubels, musea en kleding. Maar nog liever creëert hij zelf iets nieuws. Hij geniet ervan om de stijl van Liz & Jack te ontwikkelen. Om de juiste verhalen en de beelden te kiezen, zodat deze goed kloppen bij het gevoel en de smaak van de thee. Jack: “Waarom alleen proeven hoe thee smaakt, als je het ook kan vertellen, fotograferen en schilderen?”