In de horeca en op het werk

 

Met de losse, biologische thee van Liz & Jack maak je van theedrinken in jouw restaurant, café of cateringbedrijf een ware beleving. Wij hebben serveer oplossingen voor alle soorten horeca gelegenheden, en als de oplossing voor jou er toch nog niet bij zit, dan gaan we samen om de tafel zitten om het wel mogelijk te maken. We verrassen niet alleen met een bijzonder thee assortiment, maar ook zorgen we voor servies, accessoires, theekaarten en alle andere zaken die je nodig hebt om jouw klanten optimaal van hun thee te laten genieten. Daarmee bieden we een uitstekend alternatief voor luxe theezakjes, die vaak uitblinken in schoonheid, maar meestal niet in kwaliteit.

 Zo kun je er bij Liz & Jack kun je ervoor kiezen om zelf de losse thee in theefilters te scheppen vanuit onze blikken. We bieden ook kant en klaar gevulde zakjes aan. Dan hoef je ze alleen nog in de speciale Liz & Jack theedoos te doen. Daarmee heb je dezelfde kwaliteit en beleving van losse thee, zonder dat het tijd kost. 

Neem vrijblijvend contact op voor een proefpakket en mogelijkheden.

theemaker

Distributeur

Hebben jouw klanten thee van Liz & Jack gedronken en zijn ze enthousiast? Dan kun je ook zakjes Liz & Jack thee gaan verkopen. Of heb je een thee- of cadeauwinkel en zou je graag producten van Liz & Jack willen verkopen? 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.