Andere thee

Veel mensen drinken dagelijks thee, vaak zonder erbij na te denken, soms zelfs zonder er echt van te genieten. Wij geloven dat het anders kan.
 

 

 

 

Andere beleving

We bieden voor verschillende momenten verschillende theeën aan. Elke thee hebben we een passende naam en illustratie gegeven, zodat je al ziet wat je gaat proeven. Dat maakt het kiezen niet alleen makkelijk, maar ook erg leuk.
 

 

 

 

Andere kwaliteit

Alle theeën van Liz & Jack zijn van hoge kwaliteit en dat proef je. We hebben dan ook alleen losse thee in ons assortiment, wat een veel hogere kwaliteit heeft dan de thee in een theezakje.
 

 

 

 

Andere blik op mens en milieu

We werken alleen samen met partners die oog hebben voor mens en milieu op de theeplantages. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende codes en afspraken.
 
Onze thee is gemaakt zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur. Onze biologische thee draagt op deze manier direct bij aan duurzame landbouw.
 
Onze verpakkingen bevatten nog maar een heel dun laagje plastic. We blijven zoeken naar verpakkingen die volledig biologisch afbreekbaar zijn én waarin de kwaliteit van de thee net zo goed behouden blijft.